06 - 1962 3489 info@niekdonker.nl

Creatie binnen de communicatie betekent vooral teksten maken. Ik ben tekstschrijver. Daarnaast adviseer en help ik mensen, organisaties en bedrijven bij en met hun communicatie, het proces van informatie-uitwisseling. Mijn bedrijf heet Bokma aan de Haven (BadH), naar ons woonhuis Bokmazathe, Haven 8 in Marsum.

Tekstschrijven

Een groot gedeelte van mijn schrijfwerk bestaat uit het maken van branded content-artikelen voor o.a. NDC mediagroep (o.a. Noordz,). Ik schrijf vooral over (sociaal)economische onderwerpen binnen de maakindustrie, de gezondheidszorg / life science & health, de maritieme en nautische sector, het onderwijs en de zakelijke dienstverlening. Mijn werkgebied omvat Friesland, Groningen en Drenthe.

 

Ik heb diverse boeken geschreven. Over de Kleine Kerkstraat in Leeuwarden (Uitgeverij Wijdemeer, 2015), over de varende erfgoed manifestatie HoutVaert tijdens LF2018 Culturele Hoofdstad (uitgave i.s.m. Minne Velstra / Havenfamkes) en over de Beurs in Leeuwarden (Uitgeverij Wijdemeer i.s.m. en in opdracht van RUG Campus Fryslân, 2019). Vanaf april 2021 ben ik aan de slag met het boek over leven en werken van Yntze R. Hoekstra, tot voor kort notaris tussen Sint Niek en Tilburg.

Communicatie-advies: op dit moment ben ik adviseer ik het bestuur van SWE (Stichting Westeinde Energieneutraal) in Leeuwarden. SWE is oprichter / eigenaar van het bewonersinitiatief ‘Zonnepark Westeinde’.

Hulp nodig bij uw informatie-uitwisseling? Dat kan. Maak een afspraak, zodat we samen kunnen bekijken wat we met en voor elkaar kunnen betekenen. Communicatie is niet voor niets mede afgeleid van communicare: het gemeenschappelijk maken, het laten delen.

Niek Donker: 06.19.62.34.89, mail: info@niekdonker.nl

Ter informatie bij dit artikel vindt u hier verwijzingen naar mijn belangrijkste opdrachtgevers

Lees meer over de kranten (Leeuwarder Courant, Dagblad van het Noorden, Friesch Dagblad) en andere print- en online media zoals Noordz, huis-aan-huisbladen van NDC mediagroep in Friesland, Groningen en Drenthe.

Multiplus Media in Drachten is on- en offline mediaspecialist en werkt o.a. samen met NDC mediagroep.