Parlement van Engeland: Bed & Breakfast binnenstad Leeuwarden

Parlement van Engeland in Leeuwarden, monumentaal woonhuis om heerlijk in te leven, te wonen en te werken….Naast woonhuis is Parlement van Engeland:

  • ons logies met de comfortabele Bed & Breakfast Hogerhuis en de heerlijke zelfstandige studio Lagerhuis om te huren voor enkele dagen of enkele maanden;
  • een fraaie sociëteit annex tuinkamer voor workshops, lezingen, bijeenkomsten, wijnavonden en vergaderingen;
  • en het atelier van twee ambachtsmensen, goudsmid Marijn Duvergé en tekstschrijver Niek Donker. De plek van waaruit we met vrienden en gasten, groots blijven genieten van de Culturele Hoofdstad van 2018, de stad

Ons Parlement van Engeland: een mooi monument uit oorspronkelijk 1650 aan de Weerd met uitzicht op het Raadhuisplein en het historische stadhuis van Leeuwarden, midden in het hart van de binnenstad op loopafstand van Fries Museum, winkels, bioscopen, cafés en restaurants. Een heerlijke historische plek om te leven, te wonen en te verblijven, en voor u, om te overnachten in onze bed & breakfast Hogerhuis of onze studio Lagerhuis. Hoe het er vanaf het Raadhuisplein uitziet?

Onze gastvrije B&B is stijlvol en royaal met ‘n eigen badkamer. Privacy en comfort op de tweede verdieping, uitzicht op het bijna intieme Raadhuisplein, hartje binnenstad hofstad en Nassaustad Leeuwarden. Onze studio Lagerhuis ligt achter ons Parlement, boven de garage. Onze gasten zijn gast, dus na het slapen is er altijd een vers gemaakt ontbijt op de begane grond in onze riante tuinkamer met de boeken over Leeuwarden naast de tafel. Overnachting, weekendje weg? Logeren in Leeuwarden? Boek onze B&B Parlement van Engeland.

De Studio en de Bed & Breakfast Parlement van Engeland voldoen aan de regelgeving voor B&B’s van gemeente Leeuwarden en maakt deel uit van ons kleinschalige bedrijf met sociëteit en ambachtsatelier.

Meer informatie:

Parlement van Engeland, bed & breakfast, Weerd 19, 8911 HL Leeuwarden,

058-2896954 of 06-1962-3489; 

info@parlementvanengeland.nl