06 - 1962 3489 info@niekdonker.nl

Bokma aan de Haven (BadH), (niekdonker.nl) Creatie & Communicatie.

Creatie: dat wat door een mens is gemaakt. Communicatie is afgeleid van zowel communicatio als van communicare. Communicatio staat voor mededeling, overdracht of transmissie van informatie of boodschappen. Communicare staat voor het cultuur scheppende, het gemeenschappelijk maken en laten delen. In de kern gaat het voor mij om maken, delen en dingen beter maken.

Mijn werk bestaat uit het maken van creatieve producten, van het bedenken van een idee tot het uitvoeren. Van het maken van teksten (pint en online) tot het adviseren over communicatie en het uitvoeren daarvan.

In bredere zin inspiratie omzetten in creatie. Van gesprek naar tekst, van denken naar advies. Samen met anderen idee, concept en plan omzetten naar concrete uitvoering. De (keuze voor) inhoud telt en verbindt, zij maakt creatie tot iets gemeenschappelijks.

Dat is de inzet van Bokma aan de Haven: relaties bouwen, creëren en communiceren om te verbinden en te delen. Professioneel en vrijwillig zoek ik naar verbindingen, het aangaan van relaties om verder te komen. Om iets, (organisaties, mensen of de wereld) mooier en beter te laten functioneren. Fundamenten versterken omdat de band tussen mensen goed is en je samen weet en wilt dat het beter wordt. Of iets moois organiseren dat sprankelt en boeit. Elkaar en een ander iets gunnen vanuit overtuiging en passie. Communicatie is in al die trajecten de sleutel.

Op “Teksten en communicatie” staat wat ik vooral dagelijks doe.

Vragen? Bel me op 06-19.62.34.89

Bokma aan de Haven, Haven 8 (badh.nl/niekdonker.nl/bokmazathe) 9034 HL Marsum,