Overweging van de dag: e-bikes & lichaamsbeweging

De bijlage van @LC schrijft over de E-bike invasie. Ik mis de kanttekening.

Dat e-bikes oprukken is me al een tijd bekend. Dat er veel superlatieven aan te verbinden zijn, ook. Dat het een gaaf gevoel geeft op een supersnelle e-bike te rijden, heb ik zelf ook al een keer mogen ervaren met 42 kilometer per uur.

Maar dat je met een tochtje op je e-bike je ‘ broodnodige portie dagelijkse lichaamsbeweging’ krijgt, zoals schrijver in kwestie stelt, waag ik toch sterk te betwijfelen. Kan de krant daar eens een paar artsen en inspanningsfysiologen op los laten?

Fietsen op een e-bike goed voor je broodnodige portie lichaamsbeweging?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.