6 Maart: steunt de gemeenteraad Sam Westra?

Vanavond 6 maart geeft de gemeenteraad haar mening over de aanbesteding Natuurlijke Begrazing, Sam Westra en de begrazing in de Groene Ster staan centraal. Er is veel gepraat, duizenden mensen hebben hun ongenoegen geuit, Lutz Jacobi trok op haar laatste werkdag in de Tweede Kamer aan de bel van de staatssecretaris: “Stop het aanbesteden van de kleine schaapskuddes”. Inzet van het debat: welke fracties en gemeenteraadsleden steunen Sam Westra? 

Om een lang verhaal kort te maken, verwijs ik u graag naar het overzicht dat de actiegroep rond Sam Westra heeft opgesteld. Democratie begint bij betrokkenheid, van mij, van u, van ons, dus wilt u Sam Westra steunen, kom dan luisteren en kijken hoe gemeenteraad en College met elkaar het gesprek aan gaan om 21.00 uur. Hiermee kunt u zich inlezen.

Wilt u ook nog even weten hoe de gemeente Leeuwarden de natuurlijke begrazing heeft aanbesteed, dan leest u dat hier: MV Onderhands Begeleidend Schrijven (definitief).

Een gedachte over “6 Maart: steunt de gemeenteraad Sam Westra?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.