Diepe dank aan de Volkskrant: solozeiler Pieter Heerema in de Vendée Globe (voor bikkels)

Sommige dingen zijn zo gaaf…zo respect afdwingend…zo tot de verbeelding sprekend. En vraag ik me af waarom zo’n ongelooflijk gaaf topsportevenement als de Vendée Globe MET Nederlandse deelnemer Pieter Heerema niet één keer per week in samenvatting te zien is bij NOS Studio Sport.

Gelukkig zijn er kranten: daarom dit blog en de hulde aan de Volkskrant die het verhaal van de nu al-twee-maanden-solo-om-de-wereld-zeilende Pieter Heerema aan boord van z’n No Way Back lekker & goed op de leestafel legt. Dank!

Lees: vk-4-jan-2017-pieter-heerema-vendee-globe

Kijk: wedstrijd, deelnemers, films en veel meer Vendée Globe

 

3 gedachten over “Diepe dank aan de Volkskrant: solozeiler Pieter Heerema in de Vendée Globe (voor bikkels)

  1. Goede actie Niek!
    Hoewel ik Volkskrant abonnee ben heb ik juist dit artikel gemist! Leuk om het alsnog via jouw blog te lezen. Kun je me overigens vertellen hoe ik Pieter een mailtje stuur om hem moreel te steunen? Kan nergens een mailadres van hem vinden. Ik heb en wil geen Facebook account.
    Mvrgr, Marco
    65 jarige zeiler

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.