Dutch Industry #leeuwarden: @Friesland steunt #WaterCampus

Het boek Dutch Industry siert de leestafels van Nederlandse ambassades wereldwijd. De Leeuwarder WaterCampus heeft in de nieuwe editie een plek gekregen en provincie Fryslân heeft net weer besloten tot steun.

Een paar blogs geleden maakte ik me zorgen over het wel of niet blijvend steunen van WaterCampus Leeuwarden. “Laat Wetsus niet verzuipen schreef ik.” Gisteren maakte Gedeputeerde Staten bekend WaterCampus Leeuwarden (Wetsus, Wateralliantie en Centre of Expertise Watertechnology) weer voor vier jaar (2017-2020) te ondersteunen. Het gezamenlijk indienen van een goed WaterCampus- plan waarin uitgangspunten en potentie helder zijn gemaakt, heeft z’n weerslag.

@WaterAllianceNL – directeur @60Heinstein Molenkamp schrijft in het boek “Dutch Industry, inspirational business stories from the Netherlands”: ‘If oil has dominated the global political agenda for most of the last 50 years, then the next half-century is likely to belong to water. The world’s most demanding questions concern the quality and availability of fresh water. (…)’ Daarom is het zo mooi dat Leeuwarden #friesland die European Water technologyhub herbergt waarin publieke en private partijen samenwerken. Da’s een #watermatch. Meer weten? Lees:

watercampus-strategie-actieplan-2017-2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.